Matas steps it up

Masker – hva´for masker? Pür-lisse Blue Lotus Seed Mud Mask + Exfoliant

Ansigtsmasker! (…og ikke malermasker som i Humleriddernes sang. Jeg var fuldstændig vild med Humleridderne som ung – og hører dem faktisk stadig. Men Shhh – sig det ikke til nogen.)

Nej dette indlæg handler om ansigtsmasker. Det er jo en jungle, at finde rundt i. Nogle virker mod det ene, andre mod noget andet. Nogle er kun for en bestemt slags hudtype og andre virker slet ikke – men jeg bruger dem alligevel for jeg kan godt lige følelsen.

Jeg bruger gerne ansigtsmaske en gang i ugen. Jeg ved godt, at nogle anbefaler to-tre gange om ugen – men mit ansigt har normalt ikke brug for det mere end den ene gang.

I dag vil jeg fortælle lidt om denne lille sag:

snapchat-1599597661

Denne ansigtsmaske fik jeg i min Celesti Bag i maj og det er derfor en prøvestørrelse. Men selvom det kun er en prøve, så kan der godt blive til to omgange af den.

Den virker umiddelbart luksuriøs og lyder virkelig lækker. Mudderet er blødt og indeholder små korn til exfoliering når masken vaskes af.

Den skulle give huden en fornyet overflade, detoxe, lysne, stramme op og udglatte huden. Det lyder jo lækkert alt sammen.

Masken indeholder blå Lotus ekstrakt, hvid ler, bambus, ingefær, champignon ekstrakt, hvid the, ris klid vand og skulle kunne bruges til alle hudtyper – også sensitiv.

Lige da jeg påførte masken, begyndte det at brænde voldsomt og jeg var meget tæt på, at tage den af med det samme igen. Men efter et minut blev den brændende fornemmelse til en kildren/kølende fornemmelse i stedet og jeg besluttede mig for, at beholde den på. Men hvis du er sart og har en meget sensitiv hud, så vil jeg ikke anbefale dig, at prøve den.

Den var nem at påføre og skulle kun sidde i 10-15 minutter.

Til gengæld er den knap så nem, at vaske af igen. Den skal vaskes af med forsigtige cirkulære bevægelser – hvilket bare tværer det hele ud. Jeg blev nødt til, at bruge lidt kræfter og være knap så forsigtig for, at fjerne den.

Min hud føltes lækker, men tør. Den var uden tvivl ren og føltes opstrammet og udglattet – men som sagt, også tør. Den lovede jo heller ikke tilføring af fugt, så det er vel egentlig fair nok.

Efter tilføring af fugt, var min hud ret lækker, at røre ved og føltes dejlig ren i mange timer efter.

Det anbefales, at man bruger maske 2-3 gange om ugen – men det vil mine hud ikke kunne overleve.

Bort set fra den brændende fornemmelse (som sikkert stammer fra ingefæren) så skal helt sikkert prøves igen.

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas steps it up