Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask fra The Body Shop

Luxplus

img_4761

Jeg må indrømme, at jeg tit har gået en stor buet udenom hjemmesider som Luxplus.dk. Jeg har simpelthen været for nervøs til at handle på sådanne sider.

Men jeg valgte at se min frygt i øjnene og prøve det – og det gik rigtig godt.

Luxplus er en medlemside. Så snart du laver dit første køb på siden, så bliver du automatisk medlem og betaler 89 kr. om måneden for medlemsskabet. (Den første måned er dog gratis.)

Ved at være medlem kan du opnå store rabatter på makeup, parfume, snacks, rengøringsmidler og mange andre ting. Til tider snakker vi seriøs store rabatter. Men du kan kun handle på siden, hvis du er medlem.

Hvis du går og overvejer, at blive medlem af Luxplus, så bør du tænke over, om det kan betale sig i længden. Det kan godt være, at du sparer en del penge, men du betaler til gengæld også knap 90 kr. om måneden som du reelt ikke får noget for, hvis du ikke gør brug af dit medlemskab.

For mit vedkommende kan det ikke betale sig i længden. Lige nu er det fint. I følge hjemmesiden så har jeg sparet 229 kr. på to måneder – hvoraf jeg havde gratis medlemskab den første måned. Men der bliver ikke ved med, at være ting som jeg gider købe.

Jeg har brugt mit medlemskab til at købe en masse ansigtsmasker, noget makeup fra Wet´n Wild og noget hårfarver til mine piger. Men udover Wet´n Wild så er der ikke så mange brands på hjemmesiden som jeg er interesserede i. Desværre.

Af forskellige brands på siden som jeg er interesseret i, kan jeg nævne:

  • I Heart Makeup
  • Max Factor
  • Revolution
  • Wet´n Wild
  • W7
  • A-Derma
  • Benefit
  • Ciate

Men udvalget er ikke altid så stort og der er ikke altid penge at spare.

Men det kan jo være, at det er noget for dig. Du har i hvert fald muligheden for at se alt, hvad de har på siden inden du laver dit første køb og melder dig ind i klubben.

Abonnementet kan til enhver tid opsiges. Der er dog lige et par men´er. Du kan ikke opsige abonnementet 24 timer efter oprettelse eller hvis du har en igangværende ordrer som endnu ikke er sendt. Men ellers burde du kunne opsige abonnementet når som helst. Jeg er dog ikke nået så langt endnu. Men jeg håber at det er rigtigt. Det er i hvert fald det, de skriver på siden. Hvis jeg får problemer, skal jeg nok fortælle jer om det.

Indtil videre har jeg ikke oplevet noget “farligt” ved siden.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask fra The Body Shop