The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

Nope, Niks og Nej #5

img_4794

Det sker af og til, at jeg støder på produkter som absolut ikke er værd at beholde eller at købe – for mit vedkommende. Det kan jo sagtens være, at produkterne virker rigtig fint for dig. Sådan er vi jo heldigvis så forskellige.

Denne gang er jeg stødt på to produkter, som jeg ikke vil have i min samling.

Manna Kadar Beauty Liplocked Priming Gloss Stain i farven Lucky (Full size)

Mannakadarcosmetics.com: $24 (≈ 145,16 kr.)

Det er ikke længe siden, at jeg modtog dette læbeprodukt i min Goodiebox. Jeg var meget spændt. Farven så flot ud og det hele lød rigtig spændende.

Dette læbeprodukt fra Manna Kadar er en lip gloss, primer og stain i én. 3 i en.

Produktet skulle holde læberne hydreret og holde hele dagen. Endnu mere interessant.

Ingredienserne består bl.a. af vitamin A og E og bærekstrakt.

Jeg synes normalt ikke, at jeg er kræsen med hensyn til læbestifter (det vælger jeg at kalde den. Det andet er for besværligt). Men jeg bryder mig overhovedet ikke om denne.

Den er nem at påføre og den føles let. Men samtidig så føles det som om mine læber er konstant våde. Det føles som om der sidder et tykt våd lag på mine læber som skøjter rundt i hovedet på mig.

Den blødte ikke i kanten og var ikke klistret. Men den blev heller ikke hvor den skulle. Jeg kunne konstant prøve at redde den, hvilket ikke var nemt.

Udseendemæssigt så den helle ikke pæn ud. Den så tyk og mærkelig våd ud. Jeg ved godt at det til delt var en lip gloss, men jeg ejer ikke andre læbestifter (hverken flydende eller bullet) eller glosses som ser SÅ mærkelig ud på læberne. Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg ikke afprøvede den mens jeg var på arbejde. Jeg ved da ikke, hvad jeg ville have lignet.

Det kan godt være, at det kan “reddes” på en eller anden måde når jeg tager den på. Men for mig er det simpelthen spild af tid og kræfter. Jeg kan jo bare bruge en af de andre læbeprodukter fra min samling.

Selvom jeg har prøvet produkter fra brandet før, så er jeg aldrig blevet wow-et. Jeg ville rigtig gerne elske denne læbestift, men jeg kan simpelthen ikke udstå den.

Hanne Bang Permanentfarve til øjenvipper og -bryn i farven Brun

Matas: 129 kr.

Dette produkt har lagt i mine gemmer i ret lang tid. Jeg har ingen anelse om, hvorfor jeg ikke har smidt den ud endnu. Jeg fandt den bag min normale farve til bryn (som jeg er rigtig glad for) da jeg ryddede op.

Den er så gammel, at den har den gamle indpakning. Men den er stadig dårlig.

Mit problem med denne farven er, at den simpelthen ikke hænger fast. Man kan ikke se på hårene at de er blevet farvet.

Jeg har absolut ingen anelse om, hvorfor.

Men at bruge 129 kr. på noget som ikke virker – det har jeg altså hverken penge eller tålmodighed til.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask