Julekalender: Beauty in Wonderland #8

Julekalender: Beauty in Wonderland #9

img_4423

Bag dagen “låge” var:

Bellápierre Cosmetics Banana Setting Powder (Full Size)

img_4621

Jeg er en smule bange for dagen gave. En bananpudder har en tendens til, at have en gult skær (derfor banan) og det duer ikke til min hudtone. Den skal dog prøves alligevel (en dag, hvor jeg ikke skal uden for døren).

Brandet er jeg stødt på før igennem min Beauty Box hos Lookfantastic og jeg har ikke været imponeret. Men derfor kan pudderet her jo godt være et godt produkt.

Denne setting powder er en farve-korrigerende pudder som skulle modvirker rødme og misfarvninger. Den skulle være ideel til setting under øjenmakeup og kan endda bruge som øjenskygge base. Du kan også vælge, at bruge den i hele ansigtet (ja, det bliver jeg da sikkert slet ikke gul af).

Jeg har aldrig prøvet en bananpudder før – men en gang skal vel være den første.

I dag har jeg valgt ikke, at skrive hvor dette produkt kan købes for oven, under navnet. Jeg har nemlig undersøgt det lidt.

De danske hjemmesider, hvor produktet kan købes har nemlig fået ret dårlige anmeldelser på Trustpilot. Men hvis det ikke betyder så meget for dig, så kan produktet købes på Parfumdreams.dk til 162 kr. og på Beautypro.dk til 179 kr.

Jeg kender ikke hjemmesiderne personligt og kan derfor ikke anbefale dem.

 

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender: Beauty in Wonderland #8