Pretty Smooth Deep Cleansing Strawberry Mud Mask

Yes, Please! Palette fra ColourPop

img_4277

Jeg har hungret efter, at prøve brandet ColourPop i årevis. Da jeg så så Yes, Please! paletten (som ikke ligner noget af det, jeg har i forvejen) så vidste jeg, at det var nu. (Jeg ville også gerne have prøvet She paletten – men Yes, Please! er så unik i forhold til. Derfor faldt valget på den.)

Selvom de orange- og gul-tonede farver skræmmer mig lidt, så har jeg bestemt ikke fortrudt mit køb.

img_4274

Jeg købte paletten på ColourPop.com til $ 16 (≈ 99,50 kr.) hvilket er sindssygt billigt. I hvert fald inden man ryger i den danske told og skal betale PostNord for, at ordne papirarbejdet og levere den til din dør! (Derfor bestilte jeg også meget mere end paletten på sitet – men det får I af se senere.)

Jeg har været SÅ spændt på om den levede op til hypet, til mine forventninger og den berygtede ColourPop-kvalitet.

img_4347

Trods opstarts-problemer med de metalliske farver, så fejler kvaliteten absolut INTET! Øjenskyggerne blender fint og er generelt nemme at arbejde med. Opstarts-problemerne ligger helt og holdent hos mig. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg køber en palette som denne hos ColourPop.

Jeg siger ikke, at denne pallette er den bedste pallette, jeg nogensinde har set og rørt ved. Men til de $ 16 er den VIRKELIG god! Jeg er endnu ikke stødt på en øjenskygge pallette til den pris med den kvalitet. Jeg forstår helt klart hypet.

Når det er sagt, så skal I lige have i mente at makeup der virker for nogen, måske ikke virker for andre. Dette er udelukkende min mening baseret på, hvordan skyggerne virker for mig.

De matte farver holder hele dagen med en almindelig øjenskyggeprimer. De er lette at arbejde med, sindtsygt pigmenteret (så pas på når du dypper penslen i dem. Start med ganske lidt) og farven holder hele dagen.

De metalliske farver kræver lidt mere finesse, afhængig af, hvilket resultat du ønsker. Med en almindelig pensel kan de være svære at ligge på øjet og giver meget lidt farve-pay-off. Hvis du i stedet for bruger fingrene vil farven vise sig mere på øjet. Men hvis du virkelig vil have pang på farven, så dypper du penslen i skyggen og sprayer penslen med MAC Fix+ (eller lignende) inden du påføre farven på øjet. BOOM.

img_4359

Først finger-swatch, derefter pensel-swatch (bygget op) og til sidst med MAC Fix+

Med hensyn til fall out, så har jeg ikke bemærket noget med de matte skygger. Men de metalliske skygger vil efterlade fall out. Mængden afhænger af måden, du påfører skyggerne på. Der er mest fall out, hvis du bruger en pensel og kun det. Du mindsker fall out ved, at bruge fingrene. Men jeg har erfaret, at fall outet er mindst ved brug af Fix+. Lige meget hvad, så vil jeg anbefale, at du venter med concealer og Foundation, til du er færdig med øjet.

Holdbarheden for de metalliske skygger afhænger også af påførselsmetoden. Med en almindelig primer under og påførsel med Fix+ holder de hele dagen på mig. Uden at farven ændrer sig. Med glitter glue som primer og påførsel med finger holder de lige så godt. Holdbarheden med en almindelig primer og påførsel med finger er okay – men ikke helt så god som med glitter glue. Men det giver vel egentligt sig selv. Glitter glue er jo skabt til netop dette formål.

Kvaliteten af øjenskyggerne i en pallette er helt klart det vigtigste for mig. Men hvis det skal være en pallette som jeg får gavn af, så skal jeg kunne lave et simpelt og rimeligt neutralt look med den. På den den måde har jeg bevist for mig selv, at jeg også kan bruge den i hverdagen. Og trods de (for mig) skræmmende nuancer og undertoner i palletten, så kan jeg sagtens lave et neutral hverdags-look.

Hvis I mangler inspiration eller vil tjekke palletten lidt mere ud, så er der masser af begge dele på youtube – og på ColourPops egen hjemmeside.

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty Smooth Deep Cleansing Strawberry Mud Mask