Laura Mercier på Cocopanda!

Hvor heldig har jeg lige lov til at være???

Jeg har altid været bevidst om, at jeg har nogle virkelige dejlige forældre. Det har der aldrig været tvivl om.

Jeg har heller aldrig tvivlet på deres kærlighed og at de altid vil mig det bedste.

Disse dejlige forældre har i weekenden været en tur i København for, at se Cirkusrevy og opleve hovedstaden lidt. Imens har vi passet deres virkelig fantastiske hund. (Og den er virkelig fantastisk. Jeg tror det er den nemmeste og dejligste hund i hele verden.)

Pludselig bliver jeg ringet op  af min mor: “Vi står i Sephora – er der noget du mangler?”

Øhhh…min første tanke var: du starter bare fra en ende af og fylder i kurven…..men jeg tænkte mig om og sagde, at det skulle hun ikke tænke på for jeg havde ikke brug for mere makeup lige nu (Ved det godt! En kæmpe fed løgn – for hvem har ikke brug for mere makeup? Jeg kan altid bruge mere makeup. Men jeg var fornuftig og min mand ville have været stolt af mig.)

Men min mor insisterede på, at give mig en ‘lille’ ting for, at passe vovsen. Så hun begyndte at remse op af de forskellige paletter og jeg blev mere og mere hylet ud af den. Jeg var jo taget fuldstændig med bukserne nede – havde slet ikke set det komme. Normalt kan jeg fortælle lige præcis, hvad jeg godt kunne tænke mig…Men fra Sephora….der er bare så meget jeg gerne vil prøve en dag.

Nå, men det endte med, at vi aftalte, at hun kunne finde noget og overraske mig med det.

Jeg vil ikke lyve. Jeg glædede mig SÅ meget til, at se, hvad hun havde fundet på.

Resultatet var denne:

snapchat-1848721187

 

snapchat-803116147

Jamen jeg er sgu da en heldig kartoffel! Jeg har endnu ikke nænnet at røre ved den. Jeg nyder lige synet af den urørt, et par dage endnu. Derefter skal jeg nok smide nogle swatches ind på bloggen.

Hvor er den altså bare smuk. Lige til sommerlooket.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laura Mercier på Cocopanda!