Let´s try - Eyedust fra Make Up Store og Eyeliner pencil fra Ofra Cosmetics

Gaver til Fars Dag

Jeg holder meget af mændene i mit liv og synes helt klart, at de fortjener, at få af vide, at jeg værdsætter alt det, de gør for mig og min familie. Men det får jeg desværre ikke fortalt dem for tit.

Jeg er så heldig, at jeg har verdens dejligste far som altid har været der for mig (ja, det har min mor altså også – men nu handler det altså lige om fædre). Han er stolt af alt, hvad jeg foretager mig og støtter mig i alle de projekter, jeg springer ud i  – lige meget hvor tossede de så end er. Jeg kunne ikke ønske en bedre far.

Min mand er lige så fantastisk. Og gennem de sidste tre år har han kun vist præcis, hvor fantastisk han egentlig er. For cirka tre år siden blev jeg sygemeldt med stressrelateret depression og var sygemeldt i to år. Hvis nogen har haft det inde på livet, så ved I, hvor hårdt det kan være for familielivet og for forholdet. Men han gjorde alt i sin magt for, at gøre det lettere for mig og hjælpe mig og familien. Der er ingen tvivl om, at det har været hårdt for ham – og os alle – men han hang i. Det er umuligt, at tvivle på hans kærlighed efter sådan en omgang.  Derudover så er han en fantastisk far…og så synes jeg bare, at han er helt fantastisk dejlig.

Også min svigerfar er jeg heldig med. (Jeg har verdens bedste svigerforældre.) Han er en stolt, arbejdsom og kærlig mand. Han gør hvad han kan for, at hjælpe med både det ene og det andet – også selv om det betyder, at han arbejder sig selv ihjel.

Disse tre fædre i mit liv skulle selvfølgelig have en lille ting på farsdag. Og det skulle ikke være blomster – det er for fimset til de tre herrer.

 

Manden i mit liv er en kæmpe nørd (det er sagt med alt den kærlighed jeg nærer for ham og bestemt ment på den bedste måde. Herhjemme er nørd ikke et dårligt udtryk…tværtimod). Han er lige så stor filmnørd som jeg selv og så er han gamer.

I afskedsgave fra hans gamle arbejdsplads fik han bl.a. en Stormtrooper-hjelms-lampe (sig lige det tre gange efter hinanden ). Og siden har han ønsket sig en matchende lampe med Darth Vader, hvilket han nu fik.

Derudover så fandt jeg en T-shirt til ham med en figur fra Fallout (et spil han spiller meget til tider) som han havde forelsket sig i på Comic Con i September. Men han havde bare ikke fået den købt – så det gjorde jeg for ham.

20170607_084342

Begge dele var et kæmpe hit.

Både lampen og T-shirten er købt på Alphageek.dk. Hvis der gemmer sig en lille nørd i jer, så er det et slaraffenland af merchandise. De har generelt mange sjove gadgets.

 

Min far er begyndt, at interessere sig for ølbrygning. Han har før brygget vin. Jeg kan stadig huske lugten af gæret og vinen som barn – det vækker minder. For nyligt har han investeret i en masse grej til formålet og har også bestilt et kursus i ølbrygning. Han har dog eksperimenteret på egen hånd….med godt resultat. Nå, men han skulle selvfølgelig have et ølbrygningskit som kun mangler tilsætning af vand og sukker (så vidt jeg kan læse mig til). Så min bror og jeg købte denne til ham:

img_0289

En Belgisk munkeøl fra Maltbazaren. Hvis man ønsker, at brygge sit eget øl, så er det lige stedet, hvor du kan få gode råd og alverdens grej og kits til formålet.

 

Min svigerfar (som altid køber, hvad han mangler og derfor aldrig har ønsker) var noget sværere, at finde noget til.

I fødselsdagsgave fik han et gavekort til en tur i en amerikansk muskelbil i Århusområdet (min mand og hans bror købte det samme til sig selv, så de alle tre kunne tage af sted sammen). Derfor tænkte vi, at svigerfar i farsdagsgave kunne få en tur på restaurant den dag, de vil af sted på køretur. Så kan de slutte dagen af sammen med et lækkert måltid. Svigerfar vidste lige præcis, hvor det skulle være henne. Han har en svaghed for kinesisk mad og kender et godt sted i Silkeborg.

Alle gaver var et hit – og så er jeg glad. Jeg elsker, at gøre andre glade på den måde.

Håber, at I alle har haft en god farsdag – også jer som desværre må nøjes med, at minde jeres fædre.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let´s try - Eyedust fra Make Up Store og Eyeliner pencil fra Ofra Cosmetics