Det som ingen snakker om......husk undervognen!

Matas steps it up

matas

I mange år (især mine teenage-år) troede jeg, at det eneste sted men kunne købe makeup og hudpleje, var Matas. Jeg blev heldigvis klogere. Det udvidede virkelig min horisont, at finde ud af, at makeup og hudpleje var meget mere, end det, man kunne købe i Matas.

Da jeg opdagede, at Matas ikke altid havde det, jeg gerne ville købe, gik der faktisk lang tid, hvor jeg slet ikke handlede i Matas. Hvad skulle jeg der når de kun havde makeupmærker som L´0real, Maybilline, Max Factor mm.? Men jeg skal da love for, at de er begyndt, at komme efter det på det sidste.

Jeg bliver mere og mere overrasket, hver gang jeg træder ind i en Matas.

Sidste gang fandt jeg ud af, at de har fået GlamGlow. Et dyrt mærker som bl.a. er kendt for deres ansigtsmasker – men nu også indeholder forskellige hudplejeprodukter. Og nej, bare fordi det er dyrere end andet, er det ikke ensbetydende med, at det er bedre. Slet ikke! (Men det er et mærke jeg meget gerne vil afprøve en dag.)

At Matas er begyndt, at udvide deres sortiment betyder bare, at der er flere ting, jeg ikke behøver, at købe i udlandet. Det er da fantastisk. Det kan så godt være, at jeg skal på Matas hjemmeside for, at få fingrene i tingene da ikke alle butikker har det stående – men det klarer jeg nok.

Nogle af de mærker, som for mig, viser, at Matas er godt på vej er bl.a.:

 • Mac
 • NYX
 • Nars
 • GlamGlow
 • bareMinerals
 • Burt´s Bees
 • OPI
 • Nails inc
 • Origins
 • Essie
 • Sally Hansen
 • Smashbox

Det ville så være rigtig fedt, hvis de udvidede deres sortiment endnu mere inden for de nævnte mærker. Men de er nok bare i gang med, at afprøve markedet.

Selvom jeg er blevet gladere for Matas igen, glæder jeg mig stadig meget til, at Sephora åbner deres webshop i Danmark. Desværre har de ingen dato endnu (i hvert fald ikke sidst, jeg spurgte). Men det bliver så fedt for os, som ikke lige bor i nærheden af Odense eller København. (Har de ikke også fået en afdeling i Århus?)

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det som ingen snakker om......husk undervognen!