Gaver til Fars Dag

Garnier SkinActive Honey Mask

20170607_090921Uhhh det var en af de gode.

Efter en weekend i det gode vejr og hvor jeg ikke overholdte min ansigtsrutine, så trængte min hud til en ordentlig røvfuld fugt. Og det fik den.

Denne ansigtsmaske har netop det formål, at give huden en ordentlig tilførsel af fugt. Og den virker.

Masken har konsistensen af en meget fed creme. Når den har siddet i 10 min skal man gnide det overskydende creme ind i huden og det som du ikke kan få huden til at absorbere, skal du fjerne med en vatrondel.

20170607_093942

Min hud blev hurtig mættet (men tænker, at hvis man har virkelig tør hud, så kan man nok godt få det sidste creme til, at forsvinde) så jeg tog det sidste af med en vatrondel.

Hele dagen var min hud en smule fedtet og jeg var bange for, at den skulle smitte af på mit tøj (cremen har en gul farve). Jeg tog flere gange en rondel og duppede mit ansigt – bare for en sikkerheds skyld. Men det var helt sikkert det værd.

20170607_100107

Første gang jeg duppede mit ansigt.

Næste dag var fugten i mit ansigt genoprettet, huden glødede og var lækker blød.  Selv dage efter virker min hud lækker blød og frisk.

Det eneste jeg ærgre mig over er, at jeg ikke købte flere af disse masker. Men det må jeg jo gøre næste gang, jeg støder på dem.

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaver til Fars Dag