Julekalender: Beauty in Wonderland #11

Julekalender: Beauty in Wonderland #12

img_4423

Jeg synes efterhånden at der er rigtig mange skønhedsprodukter i kalenderen og knap så meget makeup. Lidt øv. Men jeg får da mulighed for, at prøve en del beauty-produkter. Men når jeg nu er makeup-junkie, så havde jeg nok håbet på lidt mere makeup i kalenderen.

Dagens “låge”:

Caudalie Vinosource Moisturising Sorbet (sample på 15 ml.)

Lookfantastic.dk: 203 kr. for 40 ml.

img_4637

Denne ansigtscreme fra Caudalie skulle berolige irriteret og stresset hud og efterlade den frisk, glat, blød og behagelig.

Cremen skulle især egne sig til følsom hud men kan bruges til enhver hudtype.

Jeg tror det er den 3. ansigtscreme i kalenderen indtil videre. Men okay, hvis jeg ikke allerede havde en rigtig god ansigtscreme og var på jagt efter en, så ville jeg da helt sikkert få afprøvet en del med kalenderen.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender: Beauty in Wonderland #11