Spisehuset i Pagoden

Fodpleje

img_3919

Mine fødder lider. Hele året. De er tørre – virkelig tørre og revner. Det gør ondt og de er ikke just lækre, at se på.

Men jeg kan heldigvis gøre noget ved det med de rigtige hjælpemidler.

For, at hjælpe mine fødder skal der noget seriøst “værktøj” til.

Efter et dejlig langt bad eller fodbad, lader jeg dem tørre i 10-15 min. Huden må ikke være helt tør, for så gør det pokkers ondt, at høvle dem og jeg kan hurtig kommer til, at skære mig selv i foden. (Det bløder frygtelig meget.)

Derefter tager jeg høvlen (denne har jeg købt på Aliexpress) og høvler alt den tørre og tykke hud af, som jeg kan kommer til.

Så lader jeg fødderne tørre helt – for nu må huden gerne være knasende tør når jeg skal bruge filen (den er købt i min lokale Brugs). Det skal ikke være en helt almindelig fodfil. Det skal være en som minder om en høvl man bruger i køkkenet. En som virkelig kan fjerne huden. Og så går jeg i gang med at høvle indtil jeg ikke kan få mere af.

Til slut tager jeg denne fantastisk fodcreme Gehwol Fusskraft Hydrolipid-lotion (faktisk den eneste fodcreme som har virket for mig indtil videre) og giver fødderne en ordentlig gang smørelse.

Men en enkelt gang er ikke nok. Fra at nå fra mit før-billede til mit efter-billeder er der gået cirka en måned. Hver gang jeg har været i bad har fødderne fået en tur med høvl og fil. Fodcremen har jeg brugt hver eneste dag.

img_3887

Før-billede. Og nej, mine fødder er ikke beskidte – de er faktisk nyvaskede på billedet. Dette er ikke engang de værste, de kan se ud.

img_3964

Efter. Sådan ser mine fødder ud efter en måned arbejde. Og der er stadig arbejde at gøre. Men de ser da betydelig bedre ud.

For, at holde resultatet ved lig, så skal jeg smøre mine fødder hver dag og høvle og file dem efter behov. Det kan faktisk godt være tidskrævende – men mine tørre fødder er bare ikke fine i et par sandaler.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spisehuset i Pagoden