Revitale Royal Jelly and Collagen Face Mask

Juli favoritter

img_4142Så er det allerede tid til månedens favoritter igen. Men der er ikke mange i denne omgang – og de er ikke super spændende.

Sommer (eller hvad man nu kan kalde det) er ikke der, jeg bruger super meget makeup. Men jeg farver mine bryn (så det ser ud som om jeg har nogle) og bruger tit en mascara. Derudover er det meget begrænset og kommer meget an på, hvad jeg skal.

Eye Brow Colour fra Depend

109 kr. i Matas

Mine bryn er naturligt meget lyse. Og jeg mener MEGET lyse. Hvis jeg ikke farver dem, så kan man ikke se, at de eksisterer.

Om sommeren hvor jeg ikke bruger så meget makeup, sørger jeg derfor alligevel for, at farve brynene og holde dem pæne og fine. Det giver et bedre helheldsbillede i  mit ansigt (hvis det giver mening). Jeg kender ikke mange forskellige mærker af farvning til bryn. Men af dem jeg kender er jeg rigtig glad for denne fra Depend. Farven holder ca. 3 uger på mig (det er meget normalt selv om de siger op til 6 uger på pakken) og er nem, at have med, at gøre.

Wild Mega Volume Water Reesistant Volumising Mascara fra Max Factor

Kan ikke købes mere

Mine vipper er lige så lyse som mine bryn. Til tider får jeg dem farvet hos frisøren, men det holder aldrig særlig længe. Det giver heller ikke længde eller volumen.

Denne mascara har været min favorit i lang tid. Da jeg fandt ud af, at den ville udgå købte jeg en hel håndfuld af dem. Jeg har desværre kun en slat tilbage.

Jeg har været på jagt efter en anden yndlings-mascara og tror også, at jeg har fundet en kandidat – men jeg har så svært ved, at give slip på denne.

Large Oval Cosmetic Pads fra Pretty

9 kr. i Normal

Der må være andre, der ligesom jeg, bruger ufattelig mange vatrondeller. Både til hudpleje makeup mm.

For et par måneder siden faldt jeg over disse hos Normal. De er meget større end dem jeg normalt bruger, hvilket virkelig tiltaler mig. Nu kan jeg nøjes med, at bruge en enkelt til hver øje når jeg tager makeup af.

De fås også i en mindre format – men jeg er vild med denne størrelse. For mig gør det livet ved makeup-bordet en smule nemmere.

Velour Lip Scrub i Strawberry Gum fra Jeffree Star Cosmetics

106,20 kr. på Beauty Bay

Om det er vinter eller sommer så kræver mine læber til tider mere opmærksomhed end ellers.

Men denne lip scrub går igen i min normale rutine. Det er en “keeper”.

Det er en grov sugar scrub (som faktisk er spiselig) som virkelig fjerne de døde hudceller og tørre hud på læberne. Efter en behandling med denne, er mine læber mere modtagelige overfor tilførsel af fugt.

Den dufter (og amger) fantastisk – og bedre endnu, så virker den.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Revitale Royal Jelly and Collagen Face Mask