Pretty in Paradise by lookfantastic

Revitale Royal Jelly and Collagen Face Mask

img_3951

Jeg er en smule iffy omkring denne maske. Den føles ekstrem våd og sjasket – hvilket jo egentlig kan være godt nok. Men jeg er ikke sikker på, at den gjorde super meget for min hud.

Der står, at den skulle give næring til huden, hydrere huden, gøre huden fastere, genoprette hudens naturlige elasticitet og reducere fine linjer og rynker.

Masken er også dermatologisk testet og allergivenlig.

Min hud føles fin bagefter – og den var da også fugtet. Men resten kan jeg ikke udtale mig om. Men det kan være, at det kommer med jævnlig brug af masken. Hvem ved.

Nu er jeg jo så heldig, at der var to masker i denne pakke, så jeg kan jo prøve den igen og se om det hjælper. Tror det dog ikke. (Men ikke meget hjælper mod fine linjer og rynker ved bare to forsøg.)

Disse masker købte jeg i Normal for omkring 30 kr. Så der er jo heller ikke verdens undergang, at de ikke virker.

Den kan også købes på Billigvoks.dk til 28,75 kr.

Pakken indeholder som sagt to masker som er individuelt indpakket – det er da fedt, at man ikke skal åbne for begge og lade den ene ligge i en uge før den skal bruges.

img_3949

Der er ikke så meget andet, at sige om masken udover, at jeg ikke køber den igen. Der er andre masker til samme pris (eller lavere) som virker bedre end denne.

Spooky – min mand synes jeg lignede en seriemorder. Det hjælper nok ikke jeg har min maskeholder uden over.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty in Paradise by lookfantastic