Fantastisk tilbud i Sephora

Med og uden makeup

 

samlet-2

Mig – hver evig eneste morgen!

Mange tror at jeg bruger makeup for at få større selvtillid eller for at skjule mit udseende. Men sagen er en ganske anden. Dem der kender mig ved, at min selvtillid bestemt ikke behøver at blive større 😉

Jeg føler mig ikke grim uden makeup. Slet ikke. Jeg føler mig helt naturlig.

Men makeup er sjovt! Desuden synes jeg at det vild hyggeligt at lege med. Jeg finder det også udfordrende at se et look på YouTube og derefter prøve at genskabe looket.

samlet

Og så er jeg klar til dagens udfordringer!

Hvis nogen af jer mangler inspiration til at elske jeres krop og jer selv –  så kan jeg anbefale at tjekke Katrine Gisiger (katrine.gisiger) ud på Instagram. Hun er en fantastisk person med et fantastisk budskab: fuck andres meninger om dig (måske ikke lige de eksakte ord, men noget i den stil).

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk tilbud i Sephora