Webshops til kvinder med kurver (2:4)

The Battle of the Brow Pencils

img_3846

Jeg har ikke altid tegnet mine bryn op. Før i tiden mente jeg at det var nok, at få dem farvet (så man kunne se dem i det hele taget).

Nu farver jeg dem jævnligt – men jeg tegner dem også op når jeg har makeup på. Det gør faktisk en verden til forskel.

Da jeg begyndte, at tegne dem op, blev jeg introduceret for Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (du kan finde den her http://www.beautybay.com/cosmetics/anastasiabeverlyhills/browwiz/ eller hos Sephora). Anastasia Beverly Hills har senere udvidet deres øjenbrynpenne med en Brow Definer.

Jeg har være super glad for min Brow Wiz. Den er super nem af bruge og findes i et væld af farver. Men prisen er…ja, jeg bliver lidt nærig når jeg kigger nærmere på prisen. Den koster ca. 160 kr. ved Beauty Bay. Det er jo også en slags penge. Til gengæld så holder den virkelig længe.

Men… da jeg var forbi Matas den anden dag for at se nærmere på deres NYX-udvalg, fik jeg øje på NYX Micro Brow Pencil! Og den var på tilbud….30 kr.!!! Den kaldte jo på, at blive købt (faktisk skulle jeg have købt nogle flere – men det vidste jeg jo ikke på det tidspunkt).

Jeg tog den med hjem, fik den sammenlignet i farve og i brug……

swatch

Og ved I hvad? Den fungerer fuldstændig lige så godt som den fra Anastasia Beverly Hills.

Jeg er SÅ glad. Jeg har en tendens til, at foretrække de dyrere mærker indenfor makeup for tit, er det dem, som giver det bedste udbytte…men når jeg finder en ‘dupe’ som er billigere – så indrømmer jeg det gerne.

Hvad kender I til af ‘dupes’? Skriv endelig en kommentar.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Webshops til kvinder med kurver (2:4)