Oktober Favoritter

Skimono Beauty Hand Mask for Intense Nourishment

img_4389Denne uges maske er en håndmaske.

Mine hænder bliver hurtig tørre, når vejret skifter. Jeg bryder mig slet ikke om ru fingre. De sidder fast i alt. Derfor er en håndmaske altid velkommen i mine abonnements-bokse. Denne maske fik jeg i min sidste Beauty box fra Lookfantastic.

Der er kun en enkelt ting, jeg ikke bryder mig om ved, at bruge håndmasker. Af en eller anden mærkelig grund, så har jeg en tendens til ikke, at kunne holde fingrene i ro. Så snart jeg får en maske på hænderne begynder mine fingre at gnide sig op ad hinanden. Fuldstændig ubevidst. Hvis det så bare var det. Men det er ikke det, jeg hader. Det er lyden det laver. Uha – hader den!

Tilbage til selve masken.

Ifølge indpakningen så skulle masken have følgende egenskaber:

  • fjerne tørhed
  • give hænderne deres blødhed tilbage
  • forbedre hudens tekstur
  • jævne og lysne hudfarven

Det første, jeg lagde mærke til da jeg åbnede posen, var en frisk duft af citrus. Ikke den samme som rengøringsmiddel – men en frisk, let, lækker duft.

Med hensyn til handskernes størrelse, så kan godt være, at jeg har nogle fantastisk tykke pølse-fingre. Jeg kunne dog godt få handskerne på, men de måtte ikke være smallere i fingrene. Det er lidt ærgerligt for det gør oplevelsen en smule mindre bekvemt.

Handskerne indeholdte masser af serum og da jeg tog dem af efter 30 minutter, var der masser af serum som jeg kunne massere ind i huden. Trods masser af overskydende serum, var det faktisk ikke svært, at massere det ind i huden.

Da det overskydende serum var masseret ind i huden, føltes det som om, at huden var belagt med en fedtet hinde til at starte med. Men det forsvandt indenfor ca. 15 minutter.

Selv efter flere dage, var mine hænder stadig dejlig bløde – uden brug af håndcreme. De få steder med tør hud forsvandt og huden var igen lækker og fugtet.

På mine meget blege hænder er det svært, at se om hudfarven er blevet lysnet eller jævnet. Jeg kan heller ikke se om huden tekstur er blevet forbedret.

Jeg er ikke sikker på, at jeg selv ville købe håndmasken. Den er jo ikke ligefrem billig, men hvis jeg fik den i en box igen, ville jeg bestemt ikke blive ked af det.

Håndmasken kan købes hos Lookfantastic.dk til 88 kr. (for ét par).

 

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober Favoritter