Julekalender: Beauty in Wonderland #12

My Opinion: Bean Body Coffee Bean Scrub

Bean Body Coffee Bean Scrub – Coconut (50 gr.)

Lookfantastic: 132 kr. for 220 gr.

img_4388

Bean Scrub er tilsat økologisk, koldpresset kokosolie som skulle fugte, eksfoliere og blødgøre huden.

Kaffebønnerne skulle stimulere blodtilførslen og derved minimere forekomsten af appelsinhud og strækmærker (husk der står forekomsten – ikke nødvendigvis dét jeg har i forvejen).

Kakao og E-vitamin skulle give antioxidantbeskyttelse, reparere og genopbygge huden.

Scrubben skulle være rigtig god, at bruge hvis du lider af eksem eller psoriasis (tror nu nok min far ville være uenig i den udtalelse – han har i mange år kæmpet med psoriasis og en lille scrub som denne gør ingen forskel for ham).

Scrubbens indhold af klippesalt fra Himalaya (for finere kan det ikke blive) og demerarasukker skulle skrubbe og fjerne døde hudceller, hudorme og andre urenheder og give en glat hud.

Selvom jeg ikke er kaffedrikker, så generer duften af kaffe mig normalt ikke. Jeg synes den er rigtig hyggelig. Men jeg er ikke sikker på, at jeg bryder mig om denne duft. Den er nærmest sød i stedet for bitter. Duften bliver mere intens når jeg bruger den og bliver hængende et pænt stykke tid efter badet. Jeg tænker, at den søde duft sikkert stammer fra kokossen.

Jeg så ingen forskel på min appelsinhud eller mine strækmærker (det lover den jo egentlig heller ikke) og jeg kan umuligt sige, om den har minimeret forekomsten af dem. Jeg tror i hvert fald ikke, at jeg har fået flere strækmærker eller mere appelsinhud af det.

Jeg har hverken eksem eller psoriasis, så jeg kan heller ikke kommentere på, om den er god i den sammenhæng. Men jeg kan fortælle, at den fugter okay. Desværre føles det som om, at der sidder et fedtet lag oven på huden som ikke rigtig trækker ind.

Scrubben eksfolierer også fint – men det gør de fleste bodyscrubs vel. Det er jo det, der er meningen med dem.

Når det gælder bodyscrub så plejer jeg at gå rigtig godt til den ved mine albuer. De er så tørre og grove og trænger altid til en ordentlig tur. Problemet med denne scrub er, at den farver mine albuer. De bliver simpelthen brune af scrubben og jeg kan ikke vaske det af igen.

For at konkludere:

Den lover, at fugte, eksfoliere, gøre huden glat og blød og fjerne urenheder.

Alt det gør den. Det kan jeg ikke komme uden om. Men jeg er alligevel ikke tilfreds.

Jeg ville ønske, at fugten trængte bedre ind i huden i stedet for, at ligge som et fedtlag over på huden.

Desuden er jeg ikke glad for duften eller det, at den misfarver mine albuer.

Der findes andre, bedre body scrubs derude.

Denne er ikke pengene værd – efter min mening.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender: Beauty in Wonderland #12