April favoritter 2018

Nicebox – Maj 2018

img_4934Sjældent har jeg været så skuffet!

Hvorfor, Nicehair?! Hvorfor?!

Jeg har sådan gået og ventet på, at det blev d. 1. maj så jeg kunne modtage endnu en Nicebox. Men det her, det holder ikke. Det er slet, slet ikke noget for mig.

Lad os se lidt nærmere på det.

Kérastase Aura Botanica Pocket Gift Set

Nicehair: 249 kr. (normalpris 299 kr.)

img_4936

Jeg har aldrig været tiltrukket af brandet. Ikke fordi, at jeg har hørt dårlige ting om det. Faktisk har jeg hørt helt fine ting. Det har bare aldrig fanget min opmærksomhed.

Sættet er åbenbart en nyhed og består af:

  • Aura Botanica Bain Micellaire Shampoo 80 ml
  • Aura Botanica Soin Fondamental Conditioner 75 ml
  • Aura Botanica Essence D’éclat Oil Spray 50 ml

Sætte skulle være meget luksuriøst og egne sig til alle hårtyper (her ringer der en lille alarmklokke. Normalt betyder det, at jeg lige så godt kan købe min shampo i min nærmeste dagligvarebutik.).

Shampoen består af 96 % naturlige ingredienser som bl.a. kokosolie og arganolie som skulle nære og fugte håret. Derudover så skulle den give glans til håret, modvirke frizz.

I følge “manualen” så SKAL man bruge Aura Botanica Soin Fondamental Conditioner da shampoen kun rengør håret og gør det klart til pleje.

Balsammen skulle pleje i dybden. Også den indeholder en stor procentdel naturlige ingredienser. Balsammen skulle smelte sig ind i hårfibrene og give masser og fugt og frizz-kontrol.

Oliesprayen skulle også pleje håret. Den består bl.a. af blomstervand og olie, hvilket ikke kun giver håret glans, men også tilfører en lækker duft.

Jeg håber meget at jeg bliver positiv overrasket. Ellers har jeg kun parfumeprøverne at se frem til.

Badeanstalten Badeolie Og Massageolie Citrus (full size)

Nicehair: 79,20 kr. (normalpris 99 kr.)

img_4937

Jeg ejer ikke et badekar og bryder mig ikke om at smøre mig ind i olie mens jeg bader. Jeg føler mig simpelthen ikke ren efter sådan en omgang. Faktisk bryder jeg mig ikke om, at blive smurt ind i olie til noget som helst formål. Det bliver et stort nej herfra.

Olien skulle være blødgørende (det giver vel egentligt sig selv) og indeholder bl.a. citrongræs, appelsin og citron.

b.tan Tanned AF (full size)

Nicehair: 185 kr.

img_4938

Den største skuffelse af dem alle: en selvbruner.

Denne selvbruner er for dig, som ikke er bange for, at få farve. Den er hurtig virkende (kan vaskes af efter en time) og skulle have en mørk chokolademousse-farve så du kan se, hvor du er kommet til.

Jeg er bleg og bruger under ingen omstændigheder selvbruner. Alle dem, jeg før har prøvet, er endt i en meget fin umpa-lumpa-farve. Alle! Jeg gør det aldrig igen.

Men jeg håber og tror at der nok skal sidde nogle kvinder derude og klappe i hænderne af begejstring. Det skal de også have lov til uden min store, sure skuffelse.

b.tan I Don´t Want Tan On My Hands

Nicehair: 65 kr.

img_4939

Og som tilbehør til min store skuffelse: en handske til selvbruneren.

Parfumeprøver: Valentino donna og Viktov & Rolf Flowerbomb Nectar

img_4940

img_4941

Disse to duftprøver er nok det, jeg synes er mest interessant i denne måneds box. Ikke skide fedt, at give over 200 kr. for det. Dog er værdien af boxen ganske fin. Jeg kan bare ikke bruge tingene.

Hvad synes du om boxen?

 

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April favoritter 2018