Lip Mask fra Normal

Mine ønsker – Maj 2018

samlet

Juvia´s Place The Douce Palette

Beauty Bay: 179,40 kr.

Paletterne fra Juvia´s Place er af virkelig god kvalitet. De er meget farverige, hvilket er langt fra min komfortzone, men de er bare så smukke.

Denne palette er dog den mest neutrale (hvis nogen af dem er det) jeg har set. Desuden er jeg vild med farverne som passer perfekt til foråret og sommeren.

Makeup Geek Foiled Lip Gloss i farvep VIP

Beauty Bay: 109,60 kr.

Gennem længere tid er der ikke kommet så meget nyt fra Makeup Geek. Det ser dog ud som om, at hun har taget sig selv i nakken. For nu er der en del på vej.

Denne Lipgloss er dog ved at være en gammel nyhed. Jeg har faktisk heller ikke hørt ret gode ting om den. Men den er smuk og jeg vil rigtig gerne prøve en af læbeprodukterne fra Makeup Geek.

Jeg er dog ikke sikker på, at jeg får den købt. Jeg er nemlig en smule uheldig når jeg køber læbeprodukter på nettet. Farven ser altid meget anderledes ud på mig. Den bliver altid meget mørk når jeg får den på læberne – og jeg lærer tydeligvis ikke af det, for det bliver ved med at ske.

I øjeblikket er jeg på jagt efter en lys, lækker læbefarve som kan passe til forårets og sommerens looks – men gang på gang får jeg købt nogle som passer bedre til efteråret. Jeg kommer i hvert fald ikke til at mangle læbeprodukter i de kolde måneder.

Peter Thomas Roth Meet Your Maske Kit

Beauty Bay: 178,60 kr.

Hvis du har fulgt mig i et stykke tid, så ved du at jeg elsker masker. Og når det kommer til masker, så skulle Peter Thomas Roth være toppen. Men maskerne er dyre (der er også meget i dem) så jeg har aldrig taget springet – bl.a. fordi jeg var bange for, at den maske, jeg ville vælge ikke gør noget for mig.

Derfor er dette kit en fantastisk ting. Jeg kan få lov til at afprøve alle maskerne fra brandet og derefter vælge, hvilken jeg vil bruge så mange penge på. Intet mindre end genialt.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss i farven Naked

Magasin: 165 kr.

Helt nye lipglosses fra Urban Decay.

Det er ikke så tit, at jeg bruger lipgloss, men jeg er begyndt, at bruge det mere og mere. En af grundende er, at jeg (som jeg skrev tidligere) mangler en sommerfarve til læberne og minelæbestifter er for mørke.

Med denne gloss tror jeg dog, at jeg tør tage springet.

Jeg er spændt på om jeg får valgt den rigtige farve.

Sol de Janeiro Brazilian Bod Buff Smoothing Scrub ´N Mask

Cult Beauty: £ 21 (≈177,29 kr.)

Jeg står snart og mangler en ny body scrub, og jeg har hørt så mange gode ting om brandet Sol de Janeiro. Det er dyrt, men jeg bliver simpelthen nødt til at prøve det.

Badedragt med skørt fra Mirou

Curvii: 349 kr.

Min badedragt skal skiftes ud i år. Den er efterhånden også 7 år gammel, så den har holdt godt. Men den er affarvet og grim at se på. Desuden er den ved at gå op i syningen flere steder, hvilket ikke er så heldig på en badedragt.

Jeg er vild med de badedragter som har skørt, da jeg føler mig meget mere tilpas i dem.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lip Mask fra Normal