Nye film, jeg gerne vil se

Anno Anno – Juli

Jeg overvejer virkelig at opsige mit abonnement. Jeg er sikker på, at de prøver, at imødekomme mine ønsker og min stil. Det lykkedes bare alt for sjældent. Så vil jeg hellere bruge kræfterne på, at finde tøj selv. Men det er simpelthen frustrerende, at de gang på gang rammer ved siden af.

Jeans fra Zizzi

Disse jeans sad virkelig godt på mig og jeg kunne godt lide den kraftige kvalitet. Perfekt til efteråret og vinteren. De ville være alt for varme til sommeren – også den normale danske af slagsen.

Min stylist beskrev bukserne som rå jeans. Efter min mening er der intet rå ved dem. De er helt normalt hverdags-jeans med en lille irriterende detalje nederst på buksebenene.

Den lille overklippede detalje irriterer mit øje. Jeg bryder mig ikke om den og den gør ikke bukserne til rå jeans.

Den overklippede detalje er den eneste grund til, at jeg ikke beholder bukserne.

Jeans fra Zoey

Disse jeans brød jeg mig slet ikke om. De sad ikke godt, strammede for meget om lårene og havde samme grimme (undskyld) detalje for neden. For ikke at snakke om længden. Jeg ved godt, at det er meningen, at de skal have denne længde. Men det er ikke noget for mig.

Tunika fra Zizzi – hvid

Super fin tunika. Den var dejlig behagelig og luftig. Sødt mønster og lys i farven.

Den kan bruges både med det medfølgende bindebånd eller med et andet bælte.

Den beholder jeg.

Tunika fra Zizzi – blå

Den var der slet ikke.

Jeg må indrømme at jeg gik lidt i panik over, at den ikke var i boksen. Heldigvis har de verdens sødeste og forstående kundeservice. Der var intet. De noterede det blot i systemet, så jeg ikke blev trukket for den. De var så søde omkring det.

Top fra Adia – navy

 

Absolut ikke mig. Jeg brød mig ikke om prikkerne, farverne eller stoffet. Langt fra min stil.

Bluse fra Adia – sort

Denne bluse er heller ikke min stil. Jeg bryder mig ikke om ærmerne som desuden ikke sad godt på mig – og var for korte.

Nederdel fra Adia

Flot nederdel. Desværre så fremhævede den min mave rigtig meget. Jeg kunne måske godt have brugt den med en bluse som gik udenover. Men med sådan en pencil-skirt, ville det være rart at man kan se min talje. Den ryger også tilbage.

Shorts fra Junarose

Et par shorts som sørger for, at mine lår ikke bliver hudløse i varmen. Perfekt under en kjole eller nederdel. Dem kan jeg altid bruge – dem beholder jeg.

Kjole fra Carmakoma

Den var virkelig ikke pæn efter min mening. Faktisk synes jeg at den er decideret grim.

Jeg kunne ikke lide mønstret, farverne, modellen eller stoffet.

Den ville heller ikke sidde ordentlig i taljen og ærmerne var meget stramme. Niks.

T-shirt fra Zizzi

Der var absolut intet fedt over denne T-shirt. Det er ikke en T-shirt jeg ville bære til daglig. Måske i haven eller på en sump-dag, hvor man ikke skulle nogen steder. Den må også tilbage igen.

Måske er jeg for kræsen, når det gælder tøj. Det vil jeg bestemt ikke udelukke. Konceptet er fedt, men jeg føler mig ikke hørt og de rammer sjældent plet. Jeg er bare ikke sikker på, at det er det værd.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye film, jeg gerne vil se