Når livet giver dig tæsk....

Juni favoritter

img_3940

Denne måned er simpelthen fløjet af sted. Nu nærmer Juli sig – desværre har den ikke sommervejret med endnu…..men pyt med det. Herhjemme skal vi nok få hygget os alligevel.

Nå, til denne måneds favoritter:

 

Matas Vitamin Hårmaske

44.95 kr. for 250 ml. i Matas 

Denne hårmaske har den ene gang efter den anden reddet mit og mine døtres hår. Den er nem at bruge og det tager kun 3 minutter.

Den indeholder A- og E-vitamin samt provitamin B5 som skulle styrke håret fra rod til spids. Derudover indeholder den honning og hvedeprotein som plejer og blødgør håret.

Især min yngste datter har tendens til meget tørt hår. Men efter vi er begyndt, at bruge denne hårmaske to gange i ugen, så har hendes hår tydeligt fået mere fugt og er ikke så kruset mere.

Vi andre kan også tydeligt mærke en forskel i vores hår. Det ikke bare fugter men blødgør også håret så man ikke kan lade være med, at køre fingrene igennem det.

Anna Field håndtaske

299 kr. på Zalando

Det er ikke tit, at jeg køber en ny taske – men tiden var inde. Den forrige har jeg haft i 3 år og jeg trængte til lidt fornyelse.

Normalt vælger jeg gerne en sort taske (det passer jo til det hele). Men jeg var blevet enig med mig selv om, at jeg skulle prøve noget andet og lidt mere sommerligt. Jeg ved ikke om den er sommerlig, men jeg er mega glad for den. En af grundene er nok de mange rum den indeholder. Jeg elsker, at det hele kan deles op og ikke skal ned i ét stort hul.

Desuden er den rummelig og jeg kan have alt mit “skrammel” i den. Desuden er håndtagene solide og kan bære vægten. Sidst men bestemt ikke mindst, så har den også skulderstrop. Jeg er vild med den.

“I pagt med djævlen” af Douglas Preston og Lincoln Child

Denne kom faktisk lidt bag på mig.

Jeg elsker at læse og var lige begyndt på ” Mørk treenighed” af Karin Slaughter. Jeg havde fået anbefalet forfatteren og glædede mig til, at se hvad hun havde at byde på. Men jeg kunne simpelthen ikke komme ordentlig i gang med den. Lige meget hvor tit jeg tog bogen op, så nåede jeg aldrig 1. kapitel. (Det kan være det kommer. Nogle gange skal man lige i gang med de første 50 sider før den fanger.)

I pinsen var vi en tur på camping og vores piger faldt over en af de der lån/byt-reoler, hvor man kan tage en bog og stille en anden i dens sted. Der fandt jeg denne titel. Jeg havde virkelig lyst til at læse – bare ikke i ovenfor nævnte bog. Og der var ikke andre der fangede mit blik.

Jeg fik startet på den og åd den op. Inden jeg fik set mig om, havde jeg læst de 523 sider.

Jeg er positiv overrasket over historien, for egentlig synes jeg ikke at den korte beskrivelse på bagsiden var super fængende.

Desværre er bogen udsolgt fra forlaget, men hvis I er interesseret så er biblioteket da helt sikkert en mulighed.

Ofra Long Lasting Liquid Lipstick i farven Laguna Beach

103,60 kr. på Beauty Bay

Denne læbestift kommer til at høre mere om i et senere blogindlæg (så derfor den korte forklaring).

Men denne flydende læbestift i farven Laguna Beach har jeg haft på mange dage i løbet af den sidste måned. Lækker læbestift og lækker farve – så er det sagt.

Hvad har jeres favoritter været i denne måned?

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når livet giver dig tæsk....