Berrisom PoreTox Fruit Soda Bubble Mask

Too Faced Sweet Peach Palette – swatches

snapchat-1848721187

Denne lækre palette fik jeg tidligere på året af min søde forældre.

Den rummer mange muligheder for sommer-inspireret makeup looks.

snapchat-803116147

Da jeg fik den, lovede jeg, at lave nogle swatches til jer. Det har mine døtre på 6 og 9 hjulpet mig med. (De ville så gerne.)

img_3958

 

swatch

swatch-2

Der er stor forskel på formlen på de forskellige farver. Nogle er virkelig cremede og andre føles tørre. Men indtil videre fungerer de på øjnene. De blender fint.

Hvis I har en meget sensitiv hud vil jeg dog råde jer til, at passe lidt på. Min ældste datter er særlig sensitiv, hvilket bl.a. betyder, at hendes hud er meget sensitiv. Selv om hun kun havde haft skyggerne på armen i ca. 10 minutter – så slog hun ud af dem. Jeg tror det måske har været den kemi som laver duften (hvis I ikke vidste det, så dufter denne palette af ferskner) for hun slår normalt ikke ud af de high-end paletter, jeg har.

God solskins-dag derude 🙂

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berrisom PoreTox Fruit Soda Bubble Mask