Fødselsdag for familien: del 2

My Favorite Youtubers

 

yt_1200-vfl4c3t0k_edited

Jeg ser mere Youtube end fjernesyn i øjeblikket. Jeg elsker, at se youtube.

Der er mange grunde til, at jeg ser youtube. Jeg ser reviews, swatches, nyheder, favoritter mm. (alt sammen makeup-relateret). Så egentligt til underholdning, information, makeup-porno (swatched mm.) og til, at dåne over produkter som jeg aldrig får fingre i.

Blandt alle de dejlige youtubers, jeg følger (og der er virkelig mange), har jeg selvfølgelig nogle favoritter. Det er ikke de samme favotitter hele tiden. Youtubere kan ændre sig, blive påvirket eller mere berømte end de kan klare – og så mister jeg interessen. Jeg vil gerne kunne stole på dem og deres reviews.

Jeg har 6 nuværende favoritter (ikke i nogen orden):

vintageortacky (Cora)

2017_08_22_16_08_35_vintageortacky_youtube_internet_explorer

Hvis du som plus size kvinde har brugt for et boost af selvtillid – så er denne kanal lige noget for dig. Hun er selv plus size og elsker sin krop. Hun laver look books med både tøj, undertøj og badetøj. Hun får mig tit til, at ønske, at jeg boede i USA og havde mulighed for, at købe tøj de samme steder som hun gør.

Udover plus size mode og look books, så laver hun også makeup reviews og tutorials. Nogle af hendes tutorials er ikke hverdags-venlig (for at sige det mildt) – hun laver nogle sjove og anderledes looks til tider. Jeg vil beskrive hende som en kunstner som bruger sit ansigt som lærred.

Vintageortacky bryder og med tabuemner og snakker bl.a. om kvindelig barbering af ansigtet, hygiejne-bind og meget andet. Hun udtrykker sin mening og står ed det, hun siger – også om politiske situationer.

Derudover giver hun også tips og tricks til hår-opsætning og skincare.

Elsker hende og hendes udstråling.

Thrift Thick (Cassie)

 2017_08_22_16_09_32_thrift_thick_youtube_internet_explorerDu finder sjældent en youtuber som er så meget nede på jorden som Thrift Thick er.

Thrift Thick er ikke så stor som mange af de andre youtubere, jeg følger. Men det gør ikke noget for jeg stoler virkelig på hendes reviews. Især hendes læbestift-reviews er jeg begejstret for. Hun dokumentere læbestiften gennem hele dagen og giver i sidste ende en fuld review af, hvordan den klarede sig i løbet af dagen.

Jeg elsker også den måde, hvorpå hun præsenterer hendes månedens favoritter.

Hun går også meget op i genbrugstøj og anmelder et tøjabonnement med jævne mellemrum.

Hun er en helt almindelig, nede-på jorden-kvinde og jeg bliver tit meget inspireret af hende.

 Stephanie Nicole

2017_08_22_16_13_07_stephanie_nicole_youtube_internet_explorer

 Hvis du vil have en hudløs ærlig review fra en person som har forstand på makeup og ingredienser – så er det her du finder det. Det er seriøs dybde i hendes kanal.

Stephanie Nicole er fuldstændig ærlig, ned på jorden og finder sig ikke i noget bullshit.

grav3yardgirl (Bunny)

 2017_08_22_16_11_00_grav3yardgirl_youtube_internet_explorerDenne kanal er til min mere spøjse og mærkelige side (som egentlig er 90% af mig). Bunny er helt sin egen og jeg elsker hendes personlighed.

Hun vil helt sikkert hendes subscribers det bedste.

Hendes kanal er fyld med unboxing af mærkelige samlinger, afprøvning af mærkelige fra reklamer i fjernsynet, makeup, genbrug og favoritter.

Hun er virkelig underholdende og har en ubeskrivelig dejlig og unik udstråling. Enten kan man lide hende – eller også kan man ikke.

 Kristin Gehm

2017_08_22_16_11_29_kristin_gehm_youtube_internet_explorer

 Nu er jeg ikke i 20´erne mere (shhhhh – sig det ikke til nogen) og så er det nogen gange rart, at se, hvordan produkterne opfører sig på mere moden hud. Jeg gætter på, at Kristin er i 40´erne (der er jeg dog ikke nået til endnu).

På denne kanal for jeg stillet nogle anderledes behov for information om produkterne og så elsker jeg hendes videoer som hun kalder “4 looks 1 palettte” (titlen giver sig selv).

 emilynoel83

2017_08_22_16_10_13_emilynoel83_youtube_internet_explorer

 Emily er bestemt også et kig værd. Hun er meget nede på jorden, god til, at forklare, lave gode tutorials og så inkludere hun tit drugstore makeup. (Drugstore makeup er det, vi kan købe i bl.a. Matas).

Derudover laver hun nogle gode reviews og har styr på, hvad der rører sig i makeup-samfundet med hensyn til, hvad der er nyt og på vej.

Jeg vil elske, at høre, hvem der er jeres favorit youtuber, så smid gerne en kommentar herunder.

- Just Me

4 kommentarer

 • Bunny er så sød. Jeg ser faktisk også mere youtube end tv. Jeg er primært til vlogs dog, da jeg elsker at snuse lidt til hvem folk er bag deres mainchannel <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Jeg ved præcis, hvad du mener 🙂 Jeg er selv meget nysgerrig ang. hvem de egentlig er som personer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlings youtuber er Bethany Mota ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Just Me

   Hende kender jeg ikke. Det må jeg tjekke ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag for familien: del 2