Nyt eller yt #1

Nyt eller yt #2

img_4716

Sephora Micellar Cleansing Milk

2018_01_14_08_43_00_sephora_micellar_cleansing_milk_google_soegning_internet_explorer

Denne må Sephora gerne beholde for sig selv.

Jeg bryder mig ikke om konsistensen. Den er meget tyk – men det er jo også en milk.

Derudover så generede den mine øjne. Jeg måtte faktisk holde en del pauser med mine kontaktlinser mens jeg prøvede kræfter med denne. Til at starte med, troede jeg, at det var pga. min allergi. Men det stoppede så snart, jeg holdte op med, at bruge den.

Den gjorde huden fedtet og fik aldrig min makeup helt af. Hvorfor så bruge den?

Nej, Sephora – det må blive en ommer! “Yt”!

Creightons Squeeky Clean Scrubaholic Face Scrub

2018_01_14_08_44_12_creightons_squeeky_clean_scrubaholic_face_scrub_google_soegning_internet_expl

Det er ikke altid nemt at finde en god og billig ansigtsscrub. Men denne er jeg ret glad for. Den er billig, dufter godt (uden at irritere huden) og så virker den. Kornene er tilpas grove og tuben holder i en evighed. Den er købt i Normal til ca. 9 kr. “Nyt”.

Gatineau Gentle Silk Toner

2018_01_14_08_45_12_gatineau_gentle_silk_toner_google_soegning_internet_explorer

Toneren skulle friske, rense og berolige huden. Det er absolut ikke sandt hos mig.

For det første så havde denne toner en meget parfumeret lugt (ja lugt – ikke duft) som absolut hverken friskede eller beroligede. Jeg kunne slet ikke trække vejret mens jeg brugte den og lugten blev hængende længe. Den lugtede som en rigtig dårlig parfume.

Udover lugten, så kunne den heller ikke måle sig med min yndlings-toner fra Niveau. Huden føles slet ikke ren efter brug af toneren fra Gatineau. Det føles som om man smører en virkelig dårlig parfume rundt i ansigtet.

Det bliver et nej herfra! “Yt”!

Intim Easy Shave Gel

2018_01_14_08_45_43_intim_easy_shave_gel_google_soegning_internet_explorer

Jeg har ikke brugt produktet særlig meget – jeg klarer mig fint uden. Men min datter derimod har haft stor glæde af det.

Produktet hjælper, så huden ikke bliver generet af barberingen. Der er ingen røde knopper – kun dejlig bløde ben.

Jeg har allerede købt en ny tube til hende så det er helt klart et “Nyt”.

Moroccanoil Hydrating Styling Cream

2018_01_14_08_46_20_moroccanoil_hydrating_styling_cream_google_soegning_internet_explorer

Jeg må indrømme, at jeg elsker produkter fra Moroccanoil. De har aldrig skuffet. Det er bare synd, at de er så dyre.

Denne styling cream dufter helt fantastisk. Jeg har brugt den efter bad som en leave-in balsam. Den fugter håret, gør håret blødt og lækkert, giver håret en fantastisk duft (som varer det meste af dagen) og tæmmer det – til en hvis grad. Mit hår er ikke let, at tæmme og derfor skal der tit lidt mere til. Men det hjælper lidt på mit friz.

Selvom det er en forholdsvis lille tube, så er den ganske drøj i brug. Jeg har brugte den i et par måneder.

Selvom den hjælper lidt med, at tæmme håret, så er jeg stødt på hårprodukter som er meget bedre for mig. Derfor er det “Yt” herfra.

Eve Lom Cleanser

2018_01_14_08_47_22_eve_lom_cleanser_google_soegning_internet_explorer

Denne cleanser skulle være velegnet til alle hudtyper og fjerne tilstopning, blødgøre og gøre huden mere modtagelig for andre skønhedsprodukter.

Cleanseren skulle eksfoliere, rense, fjerne toksiner, tone, blødgøre og lindre. Alt sammen uden, at udtørre huden. Den skulle kunne fjerne selv det mest genstridige vandfaste makeup.

Cleanseren bør anvendes med Mulsin Cloth (som er det næste og sidste produkt i boxen) og ved hjælp af Eve Lom Signature Massage teknik. Dermed forbedre man også cirkulationen, hvilket giver en strålende og usædvanlig glat hud.

Sagen er, at denne cleanser for det første havde en rigtig grim lugt. Den rensede fint men uden nogen som helst wow-effekt. Min normale ansigtssæbe gør tingene lige så godt.

For det andet, føles det meget luksuriøst at bruge produktet men det tager også meget længere tid og gør som sagt ikke nogen reel forskel.

For mig er den simpelthen ikke pengene værd. Jeg vil ikke give så mange penge kun, for følelsen af luksus. “Yt”.

Christophe Robin Cleansing Volumizing Paste

2018_01_14_08_47_58_christophe_robin_cleansing_volumizing_paste_google_soegning_internet_explorer

Denne pasta indeholder ren Rassoul ler og rose ekstrakt og er en dybde-rensende, shampoo-lignende behandling. Pastaen har en meget unik konsistens skulle have volume-boosting egenskaber.

Pastaen skulle ændre sig til en let skum når man bruger den.

Den skulle absorberer skidt, olie og andre urenheder mens den forstærker håret, løfter og tilføre volumen fra hårrødderne og ud.

Pastaen føles som en gang mudder med små sten i. Men den var nem at arbejde med og skummede overraskende meget.

Den rensede hårbunden fint og mit hår var længe om, at blive fedtet efter anvendelse. Den tilførte også en del volumen til mit hår. Men produktet udtørrede mit hår (og mine hænde) og gjorde mit friz endnu værre.

Det må blive et “yt” herfra.

L´oreal Pure Clay Glow Mask

2018_01_14_08_49_09_l_oreal_pure_clay_glow_mask_google_soegning_internet_explorer

Denne maske er jeg rigtig glad for og jeg har brugt den jævnligt gennem en rum tid.

Den skulle have egenskaberne at rense huden i dybden, fjerne urenheder og give huden glød uden at udtørre. Og jeg synes faktisk, at den gør det godt.

Jeg bruger gerne masken når jeg synes min hud trænger til en ekstra rensning og huden føles virkelig lækker bagefter.

Efter brug og den er skyllet af, bruger jeg gerne en toner til at fjerne det sidste. Når jeg skyller huden efter brug kan jeg aldrig få det hele ud af porerne. Men en toner bagefter gør underværker.

Mange påstår, at denne maske er en dupe for GLAMGLOW Supermud (som er et luksusprodukt og koster en hel del mere). men det kan jeg ikke udtale mig om, da jeg endnu har til gode, at prøve GLAMGLOWS masker. Men hvis denne fra L´oreal virker lige så godt, så er jeg ikke sikker på, at jeg vil giver knap 400 kr. for en anden maske bare pga. navnet.

Der er ikke mange ansigtsmasker, jeg køber igen og igen. Men dette er en af de få. “Nyt”!

The Body Shop British Rose Exfoliating Gel Body Scrub

2018_01_14_08_49_46_the_body_shop_british_rose_exfoliating_gel_body_scrub_google_soegning_interne

Når det kommer til Body Scrub så er der én som slår alle de andre – og det er desværre ikke denne.

Denne scrub fra The Body Shop er ganske udmærket og gør et godt stykke arbejde. Men det slår bare ikke den anden.

Desuden er jeg ikke super glad for duften i dette produkt. “Yt”.

Matas Neglelakfjerner

2018_01_14_08_50_19_matas_neglelakfjerner_google_soegning_internet_explorer

Der findes ufattelig mange neglelakfjernere på markedet og jeg ved ikke om denne er bedre end så mange andre. Sagen er, at jeg ikke har prøvet mange forskellige brands. Men hver gang jeg forsøger, vender jeg altid tilbage til denne. Den virker, den er billig og let at få fingre i. “Nyt”.

Naobay Shampoo

2018_01_14_08_51_32_naobay_shampoo_google_soegning_internet_explorer

Shampooen indeholder risprotein og fugtgivende aloe vera og er desuden uden sulfater og silikone. Det lyder jo meget godt alt sammen. Især, at den er uden silikone skulle være rigtig godt for håret.

Men mens jeg brugte denne shampoo var mit hår fuldstændig ustyrlig. Men jeg hang i, for mit hår skal tit vænne sig til en ny shampoo og det kan godt tage et par uger.

Jeg brugte hele flasken i håb om, at mit hår ville blive bedre og nemmere at styre. Det skete bare overhovedet ikke.

Mit hår blev utroligt tørt – og når det bliver tørt, så kommer frizzet. Mit hår krusede så forfærdeligt og lige meget, hvad jeg gjorde ved det efter hårvask, så kunne det ikke stoppes. Det var så svært, at styre. Jeg gik rundt i en god måned og lignede en, der fornøjede sig ved, at stikke fingeren i stikkontakten. Det så helt forfærdelig ud.

Ikke nok med at det krusede, så blev min hovedbund virkelig tør og begynde at klø helt afsindigt. Jeg fik faktisk min mand til, at tjekke mig for lus flere gange (for når man har børn, så er det faktisk en mulighed ved kløende hovedbund) men det var ingen.

Duften kunne jeg derimod godt lide: en frisk citrusduft.

En ting er sikkert: jeg ville aldrig købe denne shampoo selv. Aldrig! “Yt”!

Bean Body Coffee Bean Coconut Scrub

2018_01_14_08_52_10_bean_body_coffee_bean_coconut_scrub_google_soegning_internet_explorer

Bean Scrub er tilsat økologisk, koldpresset kokosolie som skulle fugte, eksfoliere og blødgøre huden.

Kaffebønnerne skulle stimulere blodtilførslen og derved minimere forekomsten af appelsinhud og strækmærker (husk der står forekomsten – ikke nødvendigvis dét jeg har i forvejen).

Kakao og E-vitamin skulle give antioxidantbeskyttelse, reparere og genopbygge huden.

Scrubbens indhold af klippesalt fra Himalaya (for finere kan det ikke blive) og demerarasukker skulle skrubbe og fjerne døde hudceller, hudorme og andre urenheder og give en glat hud.

Lyder alt sammen meget lækkert. Men realiteten er, at den ikke rigtig gør så meget for min hud. “Yt”.

Raw Natural  Beauty by Coffee & Scrub

2018_01_14_08_53_34_coffee_coconut_internet_explorer

Denne scrub er et 100% naturligt produkt.

Ifølge beskrivelsen giver scrubben dig en blid peeling og frigør huden fra døde hudceller. Den skulle efterlade huden silkeblød og reducere forekomsten af irriteret hud. Men det er ikke alt. Den vil øge blodcirkulationen og give næring til meget tør hud.

Det bedste af det hele er, at den holder hvad den lover ( i hvert fald af synlige resultater).

Det er den bedste Coffee-scrub jeg har prøvet til dato.

Desværre tilhøre mit hjerte en anden body-scrub, hvilket min familie er glade for. Denne Coffe-scrub har nemlig en meget gennemtrængende bitter duft som de ikke bryder sig om. “Yt”.

Biotherm anti-drying body milk with citrus essences

2018_01_14_08_54_24_biotherm_anti_drying_body_milk_with_citrus_essences_google_soegning_internet_

Den er super lækker. Når min hud er tør og klør, er der sjældent noget som hjælper særlig længe ad gangen. Men sidste år faldt jeg over denne lækre creme. Den fugter virkelig huden og holder huden fugtig længe, men uden at være tung.

Den indeholder bl.a. E-vitamin som skulle virke genopbyggende og så er den fri for parabener.

Jeg elsker, at den har en pumpe, hvilket gør den nemmere at dosere og håndtere med lidt fedtede fingre. Pumpen kan tilmed låses, så den ikke bliver tømt af små nysgerrige fingre.

Cremen har en mild duft af citrus, hvilket jeg altid har forbundet med rengøringsmidler. Men denne citrusduft er let, forfriskende og lækker. Duften forsvinder kort tid efter påførelse, så jeg behøver ikke, at være bange for, at den blander sig med min parfume.

Lækker, lækker og lækker! “Nyt”.

Nivea Refreshing Toner Normal Skin (2 stk.)

2018_01_14_08_55_07_nivea_refreshing_toner_normal_skin_2_stk-_google_soegning_internet_explorer

Jeg har på det sidste prøvet mange forskellige tonere. Både i den dyre og den billigere ende. Men ingen har haft samme resultat på min hud som denne.

Dette er den billigste toner, jeg nogensinde har prøvet. Men det er simpelthen den, med det bedste resultat. Min hud føles blød, ren og fugtet efter brug. Duften ved denne er heller ikke så ubehagelig som ved andre tonere.

Denne toner gør alt, hvad den lover – “Nyt”.

Pudderdåserne.dk Anti-Age Ansigtscreme

2018_01_14_08_55_39_pudderdaaserne-dk_anti_age_ansigtscreme_google_soegning_internet_explorer

Jeg har længe været på jagt efter en god ansigtscreme – som ikke ruinerer mig, hver måned.

Jeg prøver jævnligt nye cremer men jeg vender altid tilbage til denne.

Mange ansigtscremer fugter ikke huden gennem hele dagen – og hvis de gør, så er den tit så fed, at den ikke rigtig trænger ind i huden.

Men denne creme formår at fugte huden hele dagen OG trænge ned i huden så man hurtigt og nemt kan påføre sin makeup. OG så har den endda en pumpe, så man ikke skal have sine fingre ned i cremen. Desværre kan pumpen godt drille lidt til tider.

Om den mindsker rynker, ved jeg ikke. Men glad – det er jeg.

Super god creme til prisen. “Nyt”.

Pudderdåserne.dk Alt i en Makeupfjerner (3 stk.)

2018_01_14_08_56_17_pudderdaaserne-dk_alt_i_en_makeupfjerner_google_soegning_internet_explorer

Inden for makeupfjerner har jeg også prøvet lidt af hvert på det sidste. Men denne forbliver min favorit. Den fjerner ALT min makeup – uden at jeg skal gnide hårdt på huden. Den svier ikke på huden eller omkring øjne og indeholder ikke parfume. Jeg er bare rigtig glad for den. Den vil forblive min favorit længe. Den vil forblive en del af mit sortiment i lang tid fremover. “Nyt”.

Matas Vitamin Hårmaske (5 stk.)

2018_01_14_08_56_50_matas_vitamin_haarmaske_google_soegning_internet_explorer

Denne hårmaske har den ene gang efter den anden reddet mit og mine døtres hår. Den er nem at bruge og det tager kun 3 minutter.

Den indeholder A- og E-vitamin samt provitamin B5 som skulle styrke håret fra rod til spids. Derudover indeholder den honning og hvedeprotein som plejer og blødgør håret.

Især min yngste datter har tendens til meget tørt hår. Men efter vi er begyndt, at bruge denne hårmaske to gange i ugen, så har hendes hår tydeligt fået mere fugt og er ikke så kruset mere.

Vi andre kan også tydeligt mærke en forskel i vores hår. Det ikke bare fugter men blødgør også håret så man ikke kan lade være med, at køre fingrene igennem det. Helt klart et “Nyt”.

 

9 “Nyt” ud af 18 produkter. Ikke dårligt.

Hvilket produkt fra dit sortiment vil du altid genkøbe?

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt eller yt #1