Så er jeg på Fjæset...

Fødselsdag for familien: del 2

778d5e8c384f5e795a7f05cc5f7127e6-mad-sprog

Så er vi næsten ved, at være hele vejen rundt. Vi mangler lige et enkelt par, men dem hapser vi når de får lidt tid til overs.

Denne gang havde vi besøg af min mands dejlige forældre og to af vores dejlige nevøer til en gang grillmad.

Jeg elsker grillmad. Det er nemt, at forberede, det passer sig selv (for det meste), det gør det nemt, at spise sundt og så smager det jo hammer godt.

Menuen stod denne gang på grillede skinker. En med Mexico-inspireret krydderi og en med sommer-krydderi (har ingen anelse om, hvilket krydderi der rent faktisk var brugt, men det var det, de blev kaldt) og så var der pølser til de fleste af ungerne (vores den ældste vil helst have skinken – dygtig pige). Dertil pommes frites (jeg ville hellere have haft kartoffel-salat – men det var jeg ene om), salat, flute, hjemmelavet hvidløgssmør, whisky-sovs og til dessert: vaniljeis vendt i knuste makroner, hakket chokolade og kokosmel (det er super simpelt og smager virkelig godt).

Desværre fik jeg ikke taget billeder (hænderne er fyldte når der render 4 børn rundt på henholdsvis 2, 6, 6 og 9). Men det var super lækkert.

Skinkerne rød på rotisseriet på grillen og passede sig selv.

Salaten bestod af iceberg, tomat, agurk, peberfrugt, majs, ærter, ananas, forårsløg, feta-ost og saltede peanuts (jeg elsker når der er noget knasende og saltet i salaten). Hver ting for sig, så folk kan blande den salat de har lyst til. Vi er sjældent særlig eventyrlystne når det gælder salat. Hver gang jeg prøver, så ender det med, at det kun er mig, som spiser det.

Smørret indeholdte godt med hvidløg – det skal jo smage af noget. Elsker hvidløg.

Nem og simpelt – men super lækkert. Det behøver ikke altid, at være så fancy.

Isen var en ganske almindelig vaniljeis i pap. Den blev skåret i skiver og vendt i lige dele hakket chokolade (bruger altid Marabou – den er vi vilde med herhjemme), knuste makroner og kokosmel. Skiverne lægges pænt på et fad, overdækkes og stilles tilbage i fryseren indtil det skal fortæres. Nem, nem og nemt!

Alt i alt en dejlig og hyggelig aften.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er jeg på Fjæset...