I´m in love - noget lækkert til øjnene!

Gave-inspiration til klasse-fødselsdag

Lidt af vore gave-lager

Lidt af vore gave-lager

I mine børns klasser er der regler for, hvad en gave må koste når der holdes fødselsdag for klassen. Reglen hedder 20 kr., hvis der gives penge og max 25 kr., hvis der købes en gave. Jeg er ikke meget for, at lade mine børn give en flad 20´er. Jeg synes det er en smule kedeligt.

Før kunne jeg finde på, at hækle en penge-slange som pengene blev sat i. Eller en lille figur uden om det gule æg fra et kinderæg, hvor pengene gemte sig indeni. Men det tager tid. Og efter, at jeg gik ned med stress, så vil jeg gerne gøre det lidt nemmere for mig selv.

haeklet

Men hvad kan man lige købe for 25 kr. som de andre børn ikke også kommer med? Det må også gerne være brugbart.

Jeg er flittig bruger af Aliexpress.com og kom derfor på ideen med, at købe en billig ting derigennem. Det kræver bare, at man er meget tidlig ude, da der kan gå mellem 3-8 uger inden jeg modtager tingene.

Men det stopper mig ikke. Mine børn har været med til, at udvælge forskellige punge, penalhuse, blyanter mm. som jeg så har købt. Alle disse fine ting har jeg puttet i en kasse. Når så ungerne skal til fødselsdag, finder vi kassen frem og de vælger en eller flere ting fra kassen som vi pakker fint ind.

Eksempler på penalhuse til drenge

Eksempler på penalhuse til drenge

 

Eksempler på penalhuse til piger

Eksempler på penalhuse til piger

 

Punge til både drenge og piger

Punge til både drenge og piger

Hvis de vælger en pung, putter vi resten af pengene i pungen, inden vi pakker den ind. Men man kunne også købe noget slik og putte i.

Vælger de et penalhus, vælger de også et viskelæder, en blyant og en kuglepen (som alt sammen passer med beløbet) og pakker det ind sammen med penalhuset.

Vi er efterhånden ved, at have et pænt lille lager herhjemme. Lageret bliver løbende fyldt op eller forstørret. Jeg har måske pludselig fået en ide, eller er faldet over en ting enten på nettet eller på tilbud i en butik.

Mine piger er 6 og 9. og bliver for det meste inviteret til pigefødselsdag. Vi har dog også en smule på lageret til en potentiel drenge-fødselsdag.

Det er muligt, at finde ting til alle aldersgrupper på Aliexpress. Man skal bare vide lidt om, hvad man leder efter – ellers risikerer du, at drukne i ting og sager.

Udover små punge og penalhuse, har jeg også fundet kosmetik-tasker som man kan fylde med slik eller hårpynt, hvis man ikke har brugt alle pengene.

kosmetiktasker

 

punge-til-store-piger

Der er også cases til mobil-ledninger og høretelefoner, USB flash drives og covers til telefoner til de lidt ældre børn.

ledninger

 

USB flash drives

USB flash drives

Kun fantasien (og budgettet) sætter grænser.

Når jeg søger efter en ting på Aliexpress, så bruger jeg tit funktionen med max pris og gratis fragt. Det gør det hele meget lettere, at overskue når man leder efter noget billigt.

2017_10_22_07_48_57_wholesale_pencilcase_buy_low_price_pencilcase_lots_on_aliexpress-com_interne

Det er også vigtig, at tænke på, at tingene tit er fra Kina og kvaliteten ikke nødvendigvis er den samme som på billedet. Det har dog ikke været et stort problem for mig. Det er faktisk sjældent, at kvaliteten er dårlig og ikke stemmer overens med billedet. Men det kan som sagt ske.

Vi har bestilt ting fra alle ovennævnte kategorier uden, at der har været problemer.

Derudover skal du passe på med, at købe for alt for mange penge på samme tid af samme sælger. Hvis du køber for over 80 kr. af gangen (inkl. fragt) så ryger du i told og så kan det ikke længere betale sig, at købe på Aliexpress.

Wish.com kan også sagtens bruges til formålet, men jeg har tit fundet tingene billigere på Aliexpress. På Wish kan man tit finde ting, hvor man kun betaler for porto. På Aliexpress kan man tit finde ting, hvor man kun betaler for produktet men slipper for porto. Det er tit billiger, at gøre det på Aliexpress da produktet tit er billigere end portoen. Men det er jo en smags-sag, hvilken side man ønske, at bruge.

Du kan tjekke siden ud her.

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I´m in love - noget lækkert til øjnene!