Beauty Box by Lookfantastic - Januar 2018

TonyMoly I´m Real Makgeolli Skin Purifying Sheet Mask

img_4725

Det er første gang at jeg prøver et produkt fra Tonymoly. Brandet har længe stået på min liste over ting, jeg bare må prøve.

Denne sheet mask bruger ingredienser fra koreansk hudpleje til at reducere urenheder og gøre hudtonen mere klar og strålende.

Ingredienserne inkludere bl.a. makgeolli som er koeransk ris-vin (så vidt jeg kan læse mig til).

Selve masken er tyk og jeg var derfor ikke bange for, at komme til at ødelægge den da jeg foldede den ud. Masken var også meget våd, men den gled heldigvis ikke af ansigtet under behandlingen.

Selve pasformen på masken kunne godt have været bedre. Især stykket på overlæben irriterede mig. Den var simpelthen for bred og gik ned over min overlæbe.

Jeg er ikke imponeret over masken. Jeg føler slet ikke at huden er blevet renset. Jeg sidder tilbage med følelsen af, at min ansigt er smurt ind i en fed creme som nægter at trænge ind i huden. En lettere fedtet fornemmelse. Selvom huden føles fedtet så virker den alligevel tørstig.

Det er ikke en maske jeg har trang til, at købe igen. Hvor er jeg dog glad for, at jeg ikke købte den i Sephora!

Jeg har købt masken hos Luxplus.dk til 10 kr. Men inden du gør brug af hjemmesiden så vil jeg råde dig til, at læse alt med småt. Når du handler ved Luxplus opretter du nemlig samtidigt et medlemskab til 89 kr. om måneden.

Masken kan til tider også købes ved Sephora til ca. 55 kr.

snapchat-1304532398

- Just Me

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Box by Lookfantastic - Januar 2018